Toimitusehdot

Voimassa 20.1.2016 alkaen


Yleistä verkkokaupasta

Koi Design (y-tunnus 2685403-9) myy valmistamiaan käsityötuotteita. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Myyntialue

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta toistaiseksi vain Suomeen.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.koidesign.fi ostoskorin kautta. Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostitse, joka edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Hyväksyessään tilauksen asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Maksaminen

Maksutapoina ovat kotimaiset verkkopankit sekä lasku- ja osamaksumahdollisuus Collector-palvelun kautta.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Finqu Pay yhteistyössä Verifone Finland Oy:n kanssa.


Toimitusaika

Varastotuotteet pyritään postittamaan 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan mahdollisimman pian tilauksen saavuttua. Tilaustuotteiden (mainittu tuotetiedoissa) toimitusaika on 2 viikkoa-1 kuukausi. Toimitusajasta ilmoitetaan/sovitaan erikseen sähköpostitse. Kiireellisissä tapauksissa otathan yhteyttä jo ennen tilauksen tekemistä.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Koi Designin verkkosivulla sekä FB-sivulla www.facebook.com/KoiKorut.


Toimitustavat

Toimitusvaihtoehtoina verkkokaupassa on postitus kirjeenä (alle 30€ tilaukset) tai postipakettina (yli 30€ tilaukset) sekä nouto HuruShopilta (Kiiminki, Huruntie 2). HuruShopilta (https://www.facebook.com/HuruShoppi/) noudosta sovittava erikseen.


Toimituskulut

Alle 30€:n tilaukset toimitamme pääsääntöisesti kirjeenä. Alle 30€:n tilausten lähetys- ja pakkauskulut ovat 2,50€ lähetyksen painosta riippumatta. Yli 30€:n tilausten lähetys- ja pakkauskulut ovat 6,50€. Yli 30€:n tilaukset toimitetaan

joko kirjattuna kirjeenä tai postipakettina. Yli 200€:n tilaukset toimitetaan postikuluitta.

Nouto HuruShopilta on maksuton.


Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta ellei kyse ole materiaali- tai valmistusvirheestä.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, ota välittömästi yhteyttä lähimpään postikonttoriin sekä myyjään.

Asiakas maksaa palautuksen. Palautuksesta aiheutuneet kustannukset hyvitetään asiakkaalle, mikäli tuote/toimitus on ollut virheellinen. Postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta.

Palautuksissa tuotteen hinta palautetaan ostajalle. Jos alkuperäisen tilauksen tuotteista palautetaan vain osa, alkuperäisiä toimituskuluja ei hyvitetä. Jos koko tilaus palautetaan, palautetaan myös alkuperäiset toimituskulut.

Vaihdosta tai palautuksesta on aina ensin sovittava myyjän kanssa (info@koidesign.fi). Myyjä toimittaa tämän jälkeen sähköpostitse tarkemmat palautusohjeet.


Riitatilanteet

Jos kauppaa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi) ja tietysti myös myyjätahoon.


Tuotekuvien värit viitteellisiä

Tuotekuvissa saattaa olla käytetystä näyttölaitteesta johtuvia väripoikkeamia, joten tuotekuvien värit ovat viitteellisiä.


Force Majeure

Koi Design ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.


Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.